Festival öncesi Beypazarı'nda gıda denetimleri arttı

Yöresel el ürünleri, lezzetleri ve tarihi konaklarıyla ünlü Ankara'nın Beypazarı ilçesinde önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek festival öncesi Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri gıda denetimlerini arttırdı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 10:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yöresel el ürünleri, lezzetleri ve tarihi konaklarıyla ünlü Ankara'nın Beypazarı ilçesinde önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek festival öncesi Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri gıda denetimlerini arttırdı. Denetim sırasında özellikle yöresel ürünlerin incelendiği görülürken, ikazlara uymadığı için bazı iş yerlerine de ceza kesildiği bildirildi. Yetkililer denetimlerin belirli aralıklarla sürekli yapıldığını kaydetti.

Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, turistik bir yer olan ilçede bu denetimlerin esas amacının ceza kesmek olmadığına dikkat çekti. Kaya, "Festival öncesi bu denetimlerle gelecek misafirlerimizin sağlığını düşünüyoruz. Vatandaşlarımız 'Alo 174 Gıda Güvenlik Hattı'nı arayarak, her zaman kişilik bilgilerinin gizli kalacağını bilerek eksikleri veya yanlışlıkları çekinmeden ihbar edebilir. Burada kesilen cezalar da kanuni bir zorunluluk." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber