'Sınır Ötesi Kadın Dünyası' projesi

"Sınır Ötesi Kadın Dünyası" projesi kapsamında, Bulgaristan'ın Yambol şehrinde konferans düzenlendi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 17:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Nevzat Taşkın, yaptığı yazılı açıklamada, Yambol Euroclub Women'ın liderliğinde, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile Yambol Ticaret ve Sanayi Odası'nın ortak olduğu Avrupa Birliği Fonları ile yürütülen proje kapsamındaki Yambol'da bir konferans gerçekleştirildiğini belirtti.

Taşkın, iki gün süren organizasyon kapsamında Edirne'de faaliyet gösteren kadın girişimcilerin katıldığı konferansta, gerçekleştirilen anketlerin analiz sonuçları hakkında bilgi verildiğini kaydetti.

Düzenlenen etkinlikler kapsamında, Türk ve Bulgar kadınlar birbirlerini daha iyi anlama ve tanıma fırsatını yakaladığını vurgulayan Taşkın, şunları kaydetti:

"Yambol ziyaretinde, kadın girişimcilerimiz, oradaki kadın girişimcilerden bazılarının iş yerlerini ziyaret etme fırsatını da yakaladı. Özellikle mobilya imalatı yapan Yambollu kadın girişimcinin başarı hikayesi, tüm katılımcılar üzerinde büyük bir etki bıraktı. Proje kapsamında düzenlenen etkinliklerin sonuncusu olan ve Yambol'da düzenlenen bu son etkinlikle birlikte projenin ana hedefine ulaştığını görmek her iki taraf için de sevindirici bir gelişme olmuştur."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber