TÜRKAV'da görev değişimi

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Aksaray Şube Başkanı Namık Ceylan, yapılan istişare kurulunun ardından görevi Tuğrul Karacaer'e devretti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 10:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Aksaray Şube Başkanı Namık Ceylan, yapılan istişare kurulunun ardından görevi Tuğrul Karacaer'e devretti.

Yapılan istişare kurulunun ardından görevi Tuğrul Karacaer'e devreden TÜRKAV Aksaray Şube Başkanı Namık Ceylan, her zaman bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğini belirterek, yeni yönetime başarılar diledi. Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Başkanlığı'nı devralan Tuğrul Karacaer ise TÜRKAV gibi bir kuruma başkanlık etmenin zor bir görev olduğunu, ancak bir o kadarda manevi değeri olduğunu belirterek eski başkan Namık Ceylan'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

TÜRKAV'ın, Türk Milleti'nin bölünmez bütünlüğüne inanan, bayrağı tek, kimliği Türk kimliği olan, demokratik, laik Türkiye Cumhuriyeti'ne yürekten bağlı vatansever kamu çalışanlarına destek için var olduğunu belirten Karacaer, ?Türkiye bugün adeta ateşle imtihandan geçmektedir. Ahlaksızlık ortalığı kasıp kavurmakta, altta kalanın canı çıksın mantığı genel ahlak kuralı haline getirilmekte. Vatan uğrunda ölünecek kadar mübarek bir kavram olmaktan çıkarılarak, arazi haline getirilip büyük parçalar halinde satılıyor. Dışarıdan beslenen vatan hainleri, ülkemizi böl ve yok et taktiği ile bütün milli değerlerimize saldırıyorlar. İşte bu nedenle ülkemizi içten ve dıştan bölmek isteyenlere karşı kamu çalışanları, teşkilatları ile birlikte güçlü ve dimdik ayakta kalmalı ve gerektiğinde milli ülkü meşalesini tekrardan yakmalıdır? dedi.

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Aksaray Şube Yönetim Kurulu şöyle; M. Tuğrul Karacaer, Yılmaz Şahin, Hüseyin Ünlü, Osman Tekeli, Mehmet Gedikli, Birol Metin, Halim Şeker, Mustafa Seçilmiş, Y. Kemal Yenice.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber