Nevşehir'de Kentsel Dönüşüm Projesi

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile işbirliği halinde hayata geçirilen "Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi" çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki yeni yerleşim bölgelerine taşınan vatandaşların boşalttıkları binaların yıkımına Nevşehir Belediyesi tarafından devam ediliyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 12:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nevşehir Kalesi ve çevresindeki toplam 11 mahalleyi ilgilendiren "Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi" gereğince, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki yeni sosyal yaşam alanlarına taşınan vatandaşların, eski yerleşimlerinde boşalttıkları binaların Nevşehir Belediyesi tarafından yıkılma çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor.

Halen Bektik Mahallesi civarında boşaltılan konutlarda gerçekleştirilen yıkım çalışmaları sırasında, Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri güvenlik kordonu oluşturuyor.

Yapılan yıkım çalışmalarında çevrenin tozdan zarar görmemesi için de Nevşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri, belirli aralıklarla tazyikli su sıkarak bu alanda etkin tozun oluşmasının da önüne geçiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber