Samsun'a nefes aldıran kredi protokolü

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) arasında oda üyelerine yönelik, ?Nefes Aldıran Kredi' adıyla kredi protokolü imzalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 19:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

STSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve TEB Karadeniz Bölge Direktörü Gökhan Sertsöz arasında imzalanan kredi protokolü töreninde, STSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mustafa Kemal Şahin, TEB Samsun Mecidiye Şube Müdürü Tekin Gürbüz, KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticisi Semanur Aymaz ve Karadeniz Bölge Pazarlama yetkilisi İzzet Gülaçtı da hazır bulundu. Murzioğlu ve Sertsöz, yapılan anlaşmanın başta KOBİ'ler olmak üzere herkese hayırlı olmasını diledi.

STSO'daki imza töreninde konuşan Sertsöz, ?TEB olarak ticareti artırmak için KOBİ'lere elimizden gelen desteği veriyoruz. KOBİ'nin ihtiyacının sadece kredi olmadığını biliyoruz ve bilgi bankacılığı konusunda da destek veriyoruz. Bu dönemde, KOBİ'lerimizin canlanmaya hazırlanabilmesi için finansmana ihtiyacı olduğunun farkındayız. TEB olarak makul vadeli ve faiz oranıyla bir paket hazırladık ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği yaparak Samsun firmalarına bir nefes aldırmak istedik. Uygun faiz oranlarıyla ilk üç ay ödemesiz olan, ?Nefes Aldıran Kredi' paketinin Samsun ekonomisine kazandırılmasındaki desteğinden dolayı Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'na ve Yönetim Kurulu'na teşekkür ediyoruz." dedi.

STSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu da üyelerinin başta finansman olmak üzere banka imkânlarından daha fazla yararlanmaları için çeşitli kredi protokolleri imzalamaya devam ettiklerini ifade etti. Murzioğlu, TEB'in de Samsun işletmelerine yönelik hazırlanan paketinin kent ekonomisine kazandırılan bir kaynak olduğunu ve ilk 3 ay ödemesiz olmasının gerçek anlamda KOBİ'lere nefes aldıracağını söyledi.

Murzioğlu, ?Üyelerimizin büyük bir kısmına hitap edecek olan bu kredi paketini Samsun ekonomisine kazandırılan ciddi bir destek olarak görüyoruz. Samsun TSO olarak, ülke ekonomisinin bel kemiği olan KOBİ'lerimizi destekleyecek her girişimin yanındanız. Bu anlamda, bankalarımızdan sadece kredi desteği değil, girişimcilerimize danışmanlık yapmalarını ve yol göstermelerini de bekliyoruz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber