Pijama çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı

Samsun'da bir giyim mağazasında çalışanın cep telefonunu ve iki takım kadın pijaması çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 59 yaşındaki N.U., "Parayı ödemeyi unuttum."

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Haziran 2012 12:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'da bir giyim mağazasında çalışanın cep telefonunu ve iki takım kadın pijaması çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 59 yaşındaki N.U., "Parayı ödemeyi unuttum. Farkına varıp ödemeye gitmek istedim ama yağmur yağdığı için geri dönemedim" dedi.

Olay dün İlkadım İlçesi Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre N.U., 40 yaşındaki Derya G.'ye ait kadın içgiyim mağazasına müşteri olarak geldi. İşyerindeki reyonları gezen zanlı kadın, bu sırada müşteriyle ilgilenen 21 yaşındaki Duygu Ç.'nin tezgah üzerindeki cep telefonu ve iki takım pijamayı alarak işyerinden ayrıldı. Kısa süre sonra cep telefonunun çalındığını fark eden Derya Ç. işyeri sahibinden izin alıp polise gitti. İşyerinin güvenlik kamerasını inceleyen ve çevrede araştırma başlatan polis şüpheli kadını bir lokantada çaldığı cep telefonu ve pijamalarla birlikte buldu. Gözaltına alınan N.U., "Ben cep telefonu çalmadım. Pijamaların parasını ödemeyi unuttum. Farkına varıp geri dönüp ödemek istedim ama çok yağmur yağdığı için geri dönemedim" dedi.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen N.U. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber