GİAD Genç yönetimi protokolü ziyaret etti

Gümüşhaneli Genç İşadamları Derneği (GİAD) Genç grubu yönetim kurulu üyeleri, protokol üyelerini ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2012 18:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GİAD Genç Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kayhan Büyükbayraktar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, öncelikle Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda'yı makamında ziyaret etti. Görüşmede grubu hakkında bilgi veren Başkan Büyükbayraktar grubun yeni kurulduğunu, ruhu genç ve dinamik bir kadroyla yola çıktıklarını söyledi. Genç grubu olarak genç işadamlarını bir araya getirip hem ticari anlamda ufuk açıcı programlar yapacaklarını hem de Gümüşhane'nin sorunlarına yönelik gençler adına söz sahibi olmak istediklerini ifade eden Büyükbayraktar, "Büyüklerimizin tecrübelerinden istifade ederek bir araya gelen gençlerle birlikte Gümüşhane'nin kalkınması ve büyük düşünen, genç işadamlarının sayısının artması adına her türlü faaliyetleri yapmayı hedefliyoruz." dedi.

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu ve grubun hayırlı olmasını diledi. GİAD Genç grubunun önemli bir misyon üstlendiğini ifade eden Vali Mayda, gençlerin birçok alanda aktif görevler üstlenerek çalışmalarda bulunması gerektiğine vurgu yaptı. Gençlerle bu oluşumun devam ettirilmesinin önemine işaret eden Mayda, genç işadamlarına yapacakları her türlü faaliyette destek olabileceklerini söyledi.

Gümüşhane ekonomisinin büyümesine yönelik etkin çabalar harcanmasında genç beyinlerin üreteceği projelerin vazgeçilmez önem taşıdığını ifade eden Vali Mayda, sözlerine şöyle devam etti: ?Bu anlamda genç işadamları bir araya gelerek, birbiriyle rekabet etmeden birbirlerini destekleyerek beraber hareket etme şuuru çok önemli. Bu oluşumda yerini alanları tebrik ediyorum. Bundan sonraki yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyorum.?

GİAD Genç grubu yönetim kurulu üyeleri, daha sonra Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof.Dr İhsan Günaydın, Bayburt-Gümüşhane Bölge Barosu Başkanı Av. İsmail Taştan, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay ve AK Parti il Başkanı Ercan Çimen'i makamlarında ziyaret etti Protokol üyeleri GİAD Genç grubu yönetimine hayırlı olsun temennisiyle başarı dileklerinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber