Ağıla giren Sibirya kurdu cinsi köpek kuzulara saldırdı

Uşak'ın Eşme ilçesinde Sibirya kurdu (Husky) cinsi bir köpek, Dursun Yıldırım'a (57) ait ağıla girerek kuzulara saldırdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 14:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eşme Şehit Alibey Mahallesi'nde ikamet eden emekli öğretmen Dursun Yıldırım'a ait koyun ağılı, önceki gün Sibirya cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı. 2 metrelik tel örgüyü aşarak kuzulara saldıran köpek, 2 kuzuyu yaraladı. Yaralanan kuzulardan biri daha sonra telef oldu.

Dursun Yıldırım olaydan sonra durumu belediye ekiplerine bildirerek köpeğin sahibinden şikayetçi oldu. Köpeğin sahibi Y.A.Ö. ise suçlamaları kabul etmedi.

Aynı köpeğin birkaç ay önce mahalledeki bir şahsı ağır yaraladığını öne süren Yıldırım, "Mahallenin korkulu rüyası haline gelen bu köpek 2011 yılının Kasım ayında 33 tavuğumu öldürdü. Kuzularımı ve tavuklarımı koruyabilmek için ağıla 2 metre yüksekliğinde tel örgü çektim fakat köpek bunu da aşıp bu kez kuzularıma saldırdı. Köpek bazen zincirlerini kırıp Şehit Alibey İlköğretim Okulu'nun etrafında başıboş dolaşıyor. Mahalle olarak bu köpeğin uzaklaştırılmasını istiyoruz. Durumu belediye ekiplerine defalarca bildirdik ancak hiçbir önlem alınmadı" iddialarında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber