Adıyaman'da SODES projesi start aldı

Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destek Büro Amirliği ve Adıyaman Sporcular Derneği (Spor-Der) tarafından 4.sü düzenlenen mahalli ligler malzeme tanıtımı ve kura çekilişi yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Haziran 2012 12:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adıyaman Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirilen geniş çaplı organizasyona Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, Spor-Der Başkanı Yusuf Babar ve Futbol İl Temsilcisi Ali Çelik ev sahipliği yaptı. Proje kapsamında İhlas Haber Ajansı Spor Müdürü Mustafa Karagöl, Türkiye Gazetesi Spor Yazarı Hasan Sarıçiçek, Samanyolu TV Spor Müdürü Mehmet Şeyho ve eski Milli futbolcu Saffet Sancaklı misafir olarak Adıyaman'a geldi.

Tören bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ve Spor-Der Başkanı Yusuf Babar konuşma yaptı. Konuşmaların ardından toplam 18 takıma malzeme dağıtıldı.

Katılımlarından dolayı Adıyaman Valisi Ramazan Sodan tarafından İhlas Haber Ajansı Spor Müdürü Mustafa Karagöl, Türkiye Gazetesi Spor Yazarı Hasan Sarıçiçek, Samanyolu TV Spor Müdürü Mehmet Şeyho ve Saffet Sancaklı'ya Adıyaman Nemrut heykelcikleri takdim edildi.

Düzenlenen organizasyon Adıyamanlı eski futbolcuların oluşturduğu futbol takımının yaptığı futbol maçıyla son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber