Ölüdeniz açıklarındaki deprem Manavgatlıları korkuttu

Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Ölüdeniz beldesi açıklarında meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki şiddetli deprem Antalya'nın Manavgat ilçesinde de hissedildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Haziran 2012 18:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Depremi hisseden vatandaşlar işyeri ve evlerinden kendilerini dışarı attı.

Manavgat Fevzipaşa Mahallesi'nde yaşayan ev hanımı Handan Bulut, deprem olduğunu oturduğu kanepenin sallanması ile hissettiğini ve yanına çağırdığı eşinin kendisini hızlı bir şekilde aşağıya indirdiğini söyledi. Deprem korkusunu daha önce 2 defa Ankara'da yaşadıklarını belirten Bulut, kısa süre içinde karın bölgesinden ameliyat olduğu için ani şekilde korkması nedeniyle sağlığı açısından sıkıntılı dakikalar yaşadığını kaydetti.

Manavgat'ta yaşayan Bülent Can da depremi çocukları ile birlikte yaşadıklarını söyledi. Evlerinin bir anda sallandığını hissettiklerini belirten Can, çocukları alarak bir anda sokağa fırladıklarını kaydetti.

Derman Özdemir de depremi dükkânında çalışırken hissettiğini ve korku ile kendini hemen dışarı attığını söyledi. Özdemir, "Depremi bütün benliğimle hissettim. Dükkân içinde bütün malzemeler sallandı. Korku ile kendimi bir anda dışarı attım." dedi.

İbrahim Amanoğlu ise deprem olduğu anda işyeri içinde bütün eşyaların sallanması ile birlikte kendini bir anda dışarı attığını söyledi. Depremden çok korktuğunu belirten Özdemir, bu korkuyu ömrü süresince unutmasının kolay olmayacağını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber