Islak yolda kaza yapan adam

Bursa'da, refüjdeki çimlerin sulanması sırasında ıslanan yolda kaza yapan bisiklet sürücüsü, belediye ekiplerinden şikayetçi oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Haziran 2012 21:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sabahleyin işe gitmek elektrikli bisitletle yola çıkan 32 yaşındaki Recep Altay, İzmir yolu Konak Mahallesi üzerinde ıslak olan asfaltta kayarak kaza geçirdi. Bacağından yaralanan ve elektrikli bisikletinde hasar meydana gelen Altay, hastaneden çıkar çıkmaz soluğu adliyede aldı. Çimleri sulayan belediye ekiplerinin yola taşırdığı su yüzünden kaza geçirdiğini ileri süren Recep Altay, belediyenin sulama biriminden şikayetçi oldu. İhmalde belediyenin kusuru bulunduğunu ifade eden Altay, suçluların cezasını çekmesini istedi.

Yaz mevsiminin gelmesiyle kentte benzer manzaraların çok daha sık yaşanacağını ifade eden Altay, "Suyun yola taşması israf olmasının yanında böyle kazalara davetiye çıkarıyor. Ben kazayı yaralanarak atlattım. Allah korusun bu yüzden insanlar hayatını kaybedebilir. Herkes işini gereği gibi yapsın. Kimse bu tür bir olay yüzünden yaralanmasın. Belediye ekipleri bu gibi konulara hassasiyet göstermeli" dedi.

Savcılık, Recep Altay'ı rapor için Adli Tıp Kurumu'na sevk ederken, olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber