11 Haziran 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2012 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

11 Haziran 2012 Pazartesi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve beraberindeki TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyelerini Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. Cumhurbaşkanı Gül'e, Karamanoğlu Mehmet Bey Türk Dili Ödülü, Çankaya Köşkü'nde törenle takdim edilecek. (11.00/16.00)

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası tarafından verilecek Itri Konseri'ni izleyecek. (11.00-19.30)

General Electrik (GE) CEO'su John G. Rice, Çırağan Sarayı'nda Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın da katılacağı basın toplantısı ile Türkiye'ye yapacakları yatırımın detaylarını açıklayacak. (09.30)

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara-Afyonkarahisar-İzmir Hızlı Tren Projesi'ne ilişkin sözleşmenin imza törenine katılacak. (10.00)

Uluslararası Türkçe Olimpiyatları için İstanbul'da bulunan dünya çocukları, Türkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'i ziyaret edecek. (16.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bodrum Antik Tiyatro'da yapılacak Bodrum Türkçe Olimpiyatları etkinliğine katılacak. (20.30)

Türkçe olimpiyatlarında Kocaeli, Erzurum, Gaziantep, Van, Mersin ve Bodrum etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Akkuyu GGS Genel Müdür Yardımcısı Rauf Kasumov, Akkuyu Nükleer Enerji Santrali ili ilgili bilgilendirme toplantısı yapacak. (10.30)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (11.00)

Konya'da Beyhekim Devlet Hastanesi'nin yanık tedavi ünitesi törenle hizmete açılacak. (13.00)

Tatarların dedeleri olarak bilinen Volga Bulgarlarının 922'de İslamiyet'i kabulü münasebeti ile Tataristan'ın Bulgar kentinde tören düzenlendi. ?Kutsal Bulgar Kutlaması? (İzge Bulgar Jıyını) olarak adlandırılan etkinliğe Türkiye'yi temsilen Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, IRCICA Genel Direktörü Halit Eren, Moskova Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşaviri Fahri Sağlık ve Türkiye Kazan Başkonsolosu Ahmet Akıntı katıldı.

Suriye ile ilgili gelişmeler izleniyor

SPOR

Beko Basketbol 1. Ligi play-off final serisi 6. maçında Beşiktaş Milangaz ile Anadolu Efes Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. Seride 3-2 önde bulunan Beşiktaş Milangaz, mücadeleden galip ayrılırsa şampiyonluğa ulaşacak. (20.00)

EURO2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın 4. gününde D Grubu'nda Fransa-İngiltere ve Ukrayna-İsveç karşı karşıya gelecek. (19.00/21.45)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber