Uşak Bahar Eğitim Merkezleri öğrencilerine TBMM'den berat verildi

Uşak Bahar Eğitim Merkezleri öğrencilerine, TBMM'yi ziyaret etmelerinin anısına berat belgesi verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2012 12:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl merkezi ve ilçelerde faaliyet gösteren Bahar Eğitim Merkezleri öğrenci ve idarecileri, AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay'ın davetlisi olarak Ankara'ya gitti. TBMM Genel Kurul salonu ve diğer kısımlarda rehber eşliğinde incelemelerde bulunan öğrenciler, Milletvekili Altay'la zbirlikte yemek yedikten sonra bir süre sohbet etti.

Öğrencilerin sorularını cevaplandıran Altay, "Sizleri TBMM'de görmekten büyük bir mutluluk duydum. Burası, millet iradesinin temsil edildiği mekân. Millet adına kanunların yapıldığı, kararların alındığı yerdesiniz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Derslerinize iyi çalışıp gelecekte istediğiniz güzel mesleklere sahip olacaksınız." dedi.

Geziyle ilgili bilgi veren Bahar Eğitim Merkezleri Eğitim Koordinatörü Murat Polater ise şunları söyledi: ?Sayın Vekilimiz, geçen ay merkezlerimizde incelemelerde bulunmuştu. Mayıs ayındaki deneme sınavında ilk 30'a girenleri TBMM'de ağırlayacağını söylemişti. Bu davete icabet ettik. Ekibimizi gezi boyunca yalnız bırakmayarak bizzat ilgilendiler. Bu sıcak ilgi teşekkür ediyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber