Geçici Köy Korucusu Güngen için Jandarma Alay Komutanlığı'nda tören düzenlendi

Şırnak Besta-Dereler bölgesinde teröristlerin araziye döşediği mayına basması sonucu şehit olan Geçici Köy Korucusu Arif Güngen için Jandarma Alay Komutanlığı'nda tören düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2012 18:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şırnak İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda, Şehit Geçici Köy Korucusu Arif Güngen için yapılan törene, Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, 23.Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tüm General İlhan Bölük, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Osman Arslan, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş, Şırnak Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Güngör, daire amirleri, askeri erkan, şehit yakınları, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Osman Arslan ve Şırnak Valisi Vahdettin Özkan tarafından yapılan açıklamalardan sonra cenaze namazı için Merkez Geyleni Camisi'ne geçildi. İkindi namazının akabinde cenaze namazı kılındı. Namazdan sonra büyük mezarlıktaki akrabalarının yanına dualar eşliğinde defnedildi.

Diğer taraftan, şehit cenazesi camiden mezarlığa götürme esnasında Uludere Caddesi üzerinde bir grup tarafından dev Türk bayrağı açılarak sloganlarla teröre lanet yağdırıldı. Grup, ?Türk-Kürt kardeştir PKK kalleştir, şehitler ölmez vatan bölünmez, Kahrolsun PKK? şeklinde sloganlar attı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber