Kaymakamı Ünlü: Yetiştirme Yurdu gurur kaynağımız oldu

Turhal Kaymakamı Mehmet Ünlü, Türkiye geneli yapılan Masa Tenisi turnuvasında Türkiye birincisi olan Turhal Cumhuriyet Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu öğrencilerini kabul etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 12:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

"Güvenimizi boşa çıkarmayan Kız Yetiştirme Yurdu, almış olduğu başarı ile il ve ilçemizin gurur kaynağı oldu." dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün organize etmiş olduğu Türkiye geneli 4. Masa Tenisi turnuvası sonucunda kız öğrenciler arasında yapılan müsabakada Turhal Cumhuriyet Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu Türkiye birincisi oldu. Ön elemede Yozgat'ta bölge birincisi olan Turhal Yetiştirme Yurdu, Kars'ta yapılan son eleme maçında Hatay Kız Yetiştirme Yurdu'nu 3-2 yenerek birinciliğini tekrar eline aldı.

Masa Tenisinde yarışan Turhal Yetiştirme Yurdu öğrencilerinden Sevgi Yayla, Aysun Karakuş, Pınar Korkmaz ve Büşra Demiryürek başarılarını antrenörlerinin ve planlı ve özverili çalışmalarına bağladı. Başarının kendilerini çok memnun ettiğini kaydeden öğrenciler, ilçe adına mutlu ve gururlu olduklarını söyledi. Maç sonrası ilçeye gelen öğrencileri kalabalık bir grup karşılayarak, kendilerini tebrik etti. Turnuvaya katılan 16 takım arasından sıyrılarak Türkiye birincisi olan Yetiştirme Yurdu öğrencilerini kutlayan Kaymakam Mehmet Ünlü ile ilçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Aymak, öğrencileri kutlayarak başarılar diledi.

"MASA TENİSİ DEYİNCE AKLA TURHAL CUMHURİYET YURDU GELİYOR"

Başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım, başarıdan dolayı öğrencileri ve takım antrenörünü kutlayarak teşekkürlerini iletti. Başarılarının kendileri için sürpriz olmadığını ifade eden Yıldırım, "Masa Tenisinde artık Türkiye'de kendimizi ispatladık. Masa Tenisi deyince akla Turhal Cumhuriyet Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu geliyor. Başarı hem yurdumuz hem de ilçemiz adına gurur verici ben çocuklarımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

Takım Antrenörü Zinnuri Sezgin ise takım olarak çok çalıştıklarını, başarılarını takım ruhu, birlik, beraberlik, azim ve kararlılığa bağladıklarını dile getirdi.

Haber Arama Sonuçları

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber