Ülker'e vefa borcunu ödemek için camiye koştular

Ülker Grubu'nun kurucusu ve Onursal Başkanı Sabri Ülker'in ekmeğini yiyen yüzlerce çalışan vefa borcunu ödemek için Fatih Camii'ne akın etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 12:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ülker ailesine taziyelerini iletmek için kuyruğa giren dostları ve Ülker çalışanları, Sabri Ülker'in çok iyi bir insan olduğunu, vatana millete hayırlı işler yaptığını anlattı.

Sabri Ülker'in cenaze namazı Fatih Camii'nde kılınacak. Cenaze namazı öncesi Ülker'in dostu, akrabası ve yüzlerce çalışanı camiye akın etti. Sabri Ülker'in oğlu Murat Ülker ve ailenin diğer üyeleri cenazeye gelenlerin taziyesini kabul etti. Caminin avlusunda kuyruğa giren yüzlerce insan, Ülker ailesine taziyelerini iletmek için bekledi. Taziye için sıraya girenlerden bazıları Sabri Ülker ile ilgili görüşlerini şöyle dile getirdi: ?18 sene orada çalıştım Biz 'Sabri Baba' derdik kendisine. En büyük sanayicilerden biri. Herkes şükran ve minnetle anıyor. Şükran borcumu ödemek için burada bulunuyorum. Büyük insan kendisi. Ben Sabri beyle 25 sene çalıştım. Allah nur içinde yatırsın. Sabri bey babamızdı her şeyimizdi. Sabri bey bizimle sıraya girer yemek yerdi. Mekanı cennet olsun.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber