Zeynep Yılmaz: Uyuşturucu ile ilgim yok

İstanbul narkotik polisinin uyuşturucu operasyonu kapsamında bazı şüphelilerle birlikte gözaltına aldığı eski Türkiye güzeli Zeynep Yılmaz, ifadesine başvurulmak üzere emniyete getirildiğini ve suçsuz olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 12:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zeynep Yılmaz, avukatıyla birlikte basın mensuplarına açıklama yaptı. Avukat Canan Acar, basında yer alan gözaltı haberleriyle ilgili müvekkilinin ifade vermek için emniyete geldiğini söyledi. İfadenin ?şüpheli' sıfatıyla alındığını belirten Acar, ancak ifadenin ardından eldeki bulgular ışığında müvekkilinin bırakıldığını belirtti. Acar ayrıca, müvekkilinin bir telefon konuşması nedeniyle ifadesinin alındığını da sözlerine ekledi.

Zeynep Yılmaz da ailesinin kendisi için önemli olduğunu ve kendisinin suçla ilgili bir şey yapmadığını söyledi. ?Böyle bir şey yapmış olsam çıkar söylerim? diyen Yılmaz, alkol ve sigara da kullanmadığını anlattı. Yılmaz, ?Böyle bir operasyonda ismimin geçmesi, kamuoyunda tanınan bir kişi olmamdan ve yanlışlıkla telefon trafiğine takılmış olmamdan kaynaklanıyor.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber