Mamak'ta yaz spor okuları kayıtları başladı

Mamak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nde yaz spor okulu kayıtları başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 16:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öğrencilerin yaz tatilini eğlenceli bir şekilde geçirmesini sağlamak amacıyla Saimekadın Anfi Spor Salonu'nda kayıtların alındığı yaz spor okullarında öğrenciler basketbol, halter, tekvando ve voleybol olmak üzere 4 daldan ücretsiz olarak faydalanabilecek. 8?16 yaş aralığındaki çocukların katılacağı kurslara kayıtlar 18 Haziran tarihinde son bulacak.

Mamak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü okulların kapanmasıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz spor okulları kayıtlarına başladı. Saimekadın 75. Yıl Anfi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kayıtlarda yoğun talep yaşanıyor. Binlerce öğrenciye modern mekânlarda, profesyonel antrenörler eşliğinde ücretsiz spor yapma imkânı sunan Mamak Belediyesi Yaz Spor Okulları bu yıl, basketbol, halter, tekvando ve voleybol sporu ile halkın hizmetinde olacak. İlköğretim öğrencilerine yönelik kurslar bir ay sürecek. Kayıtlar hakkında detaylı bilgi almak isteyen Mamaklılar Spor Okulu'nun 364 23 40 nolu telefonunu arayabilecek.

Öğrencileri eğitici bir o kadar da eğlenceli yaz tatilinin beklediğini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, gençleri yaz spor okullarından yararlanmaya davet etti. Akgül, "Arkadaşlıkların ve kalıcı dostlukların kurulduğu en önemli mekânlar spor alanlarıdır. Yaz Spor Okullarında verilen eğitim çocukların sadece fiziksel gelişimleri ile sınırlı kalmıyor. Düzenlenen eğitim programları kapsamında çocuklarımızın üretkenlikleri de artıyor. Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim için çok önemli. Onların, kültür, sanat ve spor dallarında en iyi eğitimi alabilmeleri için tüm imkânları seferber edeceğiz. Bütün gençlerimizi bu kurslarımızdan yararlanmaya çağırıyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber