Siyaset Dergisi'nden Başkan Ak'a 'Yılın İlçe Belediye Başkanı Ödülü'

Geçen hafta iki ayrı kuruluş tarafından Türk Dünyası Hizmet Ödülü ve Yılın En Başarılı Belediye Başkanı Ödülü verilen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Siyaset Dergisi'nin 'Siyasetin Ödülleri' töreninde de Yılın İlçe Belediye Başkanı Ödülü'ne layık görüldü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 16:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaptığı birçok çalışma ve projeyle farklı kurum ve kuruluşlardan takdir gören ve ödül alan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a, Yılın İlçe Belediye Başkanı Ödülü verildi. Siyaset Dergisi 18. Kuruluş Yıldönümü ve Siyasetin Ödülleri töreni, Rixos Otel'de gerçekleştirildi. Başkan Ak ödülünü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in elinden aldı.

Başkan Ak, bu ve benzeri ödüllerin en önemli tarafının aralıksız çalışma gayretlerini güçlendirmesi olduğunu belirterek; "Her ödül bizim için iftihardan önce teşviktir. Hizmetlerimizi daha geniş çevrelere yayarak ve artırarak sürdürme çabamıza ivme kazandıran ödülleri bu çerçevede anlamlı ve değerli buluyoruz." dedi. Başkan Ak, bu vesileyle çalışmalarını ödüle değer bulan seçici kurula da teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber