Çan 23 Eylül İlköğretim Okulu'ndan tekerlekli sandalye için mavi kapak

Çanakkale'nin Çan ilçesinde bulunan 23 Eylül İlköğretim Okulu, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye alınması için topladıkları mavi kapakları Çan Sağlık, Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ne teslim etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 19:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okul Müdürü Halil Aydın, Çan Sağlık, Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından ilçe genelinde "Tane tane kapakları toplayalım, adım adım engelleri aşalım" kampanyasına katkıda bulunmak için toplanan 50 kilogram, yaklaşık 7 bin 500 adet mavi kapağı dernek başkan yardımcısı Recep Özkan'a teslim etti.

Dernek Başkan Adnan Yüksel, kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada, kampanyanın Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nurselen Toygar'ın koordinatörlüğünde gerçekleştirildiğini söyledi. Toplanan kapaklar karşılığında alınan tekerlekli sandalyeleri belirli aralıklarla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını kaydeden Yüksel, "Daha iyi, daha güzel yarınların peşinde koşanları, hiç tanımadıkları, adını bilmedikleri insanların hayatlarına çabaları ve varlıklarıyla katkıda bulunanları, zamanlarını bu uğurda harcayabilenleri, bunları yaparken hiçbir ödül veya övgü beklentileri olmayanları, sadece ve sadece daha iyi yarınlar olabileceğine dair umutları olanları, mücadeleden vazgeçmeyenleri arıyoruz" dedi.

Çan 23 Eylül İlköğretim Okulu, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye alınması için geçen yıl da 250 kilogram mavi kapak toplayarak Çan Sağlık, Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ne teslim etmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber