Sağlık İl Müdürlüğü'nün 5 kişilik işçi kadrosuna 136 kişi başvurdu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2012 15:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağlık İl Müdürlüğü ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Bitlis Şubesi tarafından, Bitlis 112 Acil Servis'te ambulans şoförü olarak çalıştırılmak üzere alınacak 5 kişilik işçi kadrosuna 136 kişi başvurdu.

İstihdam edilecek olan 5 asıl ve 5 yedek işçinin belirlenmesi için Bitlis İl Sağlık Müdürlüğü'nde noter huzurunda kura çekimi yapıldı. Yapılan kura çekiminden ismi çıkanlar hemen telefona sarılıp sevinçlerini yakınlarıyla paylaşırken, kurada ismi çıkmayanlar ise üzüntü yaşadı.

Uzun süredir işsiz olduğunu belirten Sedat Hiscan, kurada ilk olarak kendi isminin çıkmasına ve iş sahibi olmasına çok sevindiğini söyledi. Sevincini, telefonla yakınlarıyla paylaştığını ifade eden Sedat Hiscan, ?Yaklaşık 5 aydan beridir işsizdim. Kurada ismim çıktığı için çok mutluyum. Allah, dualarımı kabul etti. İki çocuğum var. Çocuklarıma bakabilmek için işe ihtiyacım vardı. Son umut olarak buraya başvurdum ve kurada da ismim çıktı. Çok mutluyum.? diye konuştu.

Kurada ismi çıkanlardan Abdullah Balabay ise mutluluğunu kelimelerle ifade edemediğini dile getirdi. Kura çekimi sonunda 5 asıl ve 5 yedek olmak üzere, toplam 10 isim belirlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber