Küfürbaz hırsızdan ilginç savunma

Adana'da 250 metre kablo çalan bir kişi adliyeye sevk edilirken basın mensuplarına küfrederek, "Ne çekiyorsunuz, biz PKK mıyız, örgüt müyüz?, sizin yüzünüzden ekmeğimizden oluyoruz" diye tepki gösterdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2012 15:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Tellidere Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 7 Haziran 2012 akşamı Bayram Dinçyürek (29) bir iş yerinin açık olan penceresinden içeri girerek 250 metre kabloyu torbaya koyup kayıplara karıştı.

Depoya sabah gelen işçiler kabloların eksik olduğunu görünce polise haber verdi. Polis yaptığı araştırmada hırsızın çevredeki bir güvenlik kamerasında görüntüsü olduğunu tespit etti. Yapılan incelemede hırsızın Dinçyürek olduğu tespit edildi. Daha sonra hırsızı yakalamak için yapılan çalışmada Dinçyürek dün gece Yurt Mahallesi'nde polis tarafından alındı.

Emniyete getirilen şahıs görüntüsü olmasına rağmen suçlamayı kabul etmedi. Şahıs sorgusunun ardından adliyeye sevk edilirken basın mensuplarına küfrederek, "Ne çekiyorsunuz, biz PKK mıyız, örgüt müyüz? Sizin yüzünüzden ekmeğimizden oluyoruz" diyerek tepki gösterdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber