Aksaray'da hastaneye acil servis hostesi

Aksaray Devlet Hastanesi Abdulmetin Ekecik Acil Servisi'nde 10 kişilik hosteslik ve karşılama ekibi oluşturuldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2012 15:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aksaray Devlet Hastanesi Abdulmetin Ekecik Acil Servisi'nde 10 kişilik hosteslik ve karşılama ekibi oluşturuldu. Acil servise müracaat eden hastaları karşılayıp, girişlerini yaptırıp yönlendirmek ve işlerini kolaylaştırmak üzere oluşturulan ekip, her gün sabah 08.00'den gece saat 22.00'a kadar vatandaşa hizmet verecek.

Aksaray Devlet Hastanesi'nden yapılan açıklamada, acil servis hosteslerinin, acil servise gelen yalnız ve yaşlı hastalar başta olmak üzere, müracaat eden tüm hastalara hosteslik, karşılama ve yönlendirme hizmeti vereceği belirtilerek, "Acil servisin hemen giriş kapısında bulunan hosteslik ve karşılama masasında bulunan ve mesleki olarak gerekli tecrübe ve donanıma sahip güler yüzlü elemanlardan oluşturulan karşılama ekibi, hastanın giriş işlemlerinden başlayarak, hastaların muayene, tedavi, laboratuvar ve röntgen hizmetlerinde yönlendirip yardımcı olacak" denildi.

Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen acil servisi kullanan ve hosteslik hizmetinden faydalanan hasta ve hasta yakınları, güler yüzlü personelin kendilerini karşılamasından, giriş işlemleri başta olmak üzere diğer iş ve işlemlerde kendilerine yardımcı olunmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber