'Mavi Yıldız' ödülü İzmir Halk Bankası şubesine

Türkiye Halk Bankası İzmir şubesi, müşteri memnuniyeti ve iş düzeni açısından üst düzey başarı gösterdiği anlamına gelen "Mavi Yıldız" kalite ödülüne layık görüldü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2012 19:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Halk Bankası İzmir Şubesinde yapılan törene Halk Bank Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Hacer Denizci Yüce, Halk Bank Şube Operasyonları Daire Başkanı Ergin Kaya, Halk Bank İzmir 1.'inci Bölge Koordinatörü Vehbi Yıldırım ve Vakıf Bank Bölge Müdürü Hayati Yaman'ın yanı sıra şube çalışanları katıldı.

Üstün başarı gösteren şubeleri "Mavi Yıldız" ile ödüllendirdiklerini belirten Genel Müdür Yardımcısı Yüce, "Bu kapsamda İzmir Şubemiz de operasyonel kalitesini üst düzeye taşıyarak "Mavi Yıldız" almaya hak kazanmıştır.bu ödülü alan şubeler yüzde 10'un içine giriyor. Bu ödülü alan şubeler her türlü işlemi tam yapıyor demektir" şeklinde konuştu.

Tören sonunda "Mavi Yıldız" kalite ödülü Genel Müdür Yardımcısı Yüce tarafından Halk Bank 1.'inci Bölge koordinatörüne verilirken, şube çalışanlarına da çeşitli hediyeler takdim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber