Elinden kaçırdığı kapkaççının yakalanması için polise başvurdu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kapkaç olayına karışan bir kişi, çantasını almak istediği bayanın dikkati sayesinde eylemini gerçekleştiremedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2012 21:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ereğli'de iş hanında meydana gelen olay güvenlik kameralarına yansıdı. Ereğli'nin şehir merkezinde kuaföre giden bayanın çantasını alıp kaçmak isteyen bir kişi, bayanın uyanık ve çevik davranmasıyla bu çantayı alamadan uzaklaştı. Kapkaççının peşinden koşan bayan, kısa sürede uzaklaşan kaçkapççıyı elinden kaçırdı.

Ereğli'de yaşayan Yasemin Okumuş, bayan kuaförü arkadaşının yanına gitmek için iş hanına girdi. Bu sırada arkasından gelen bir kişinin olduğunu fark eden Okumuş, asansörün bozuk olmasından dolayı merdivenlerden yürümeye başladı. Bu sırada arkasından gelen kişinin çantasını tuttuğunu fark eden Yasemin Okumuş, çevik bir hamle ile arkasına dönerek kapkaççıyı yakalamak istedi. Bu sırada kaçmaya başlayan kapkaççı dışarıya çıktıktan sonra izini kaybettirdi.

Yaşadığı olayın şokunu hala atlamadığını belirten Yasemin Okumuş, şehrin göbeğinde böyle bir olayı gerçekleştiren kişinin bir an önce yakalanıp cezasını çekmesi için polise şikâyette bulundu. Okumuş, ?Olay günü 2. kattaki kuaför arkadaşımın yanına gidiyordum. Binaya girdim ve asansörün çalışmadığını fark ettim. Merdivenlerden yürümeye başladım. 2. kata geldiğimde arkamdan birinsin yaklaştığını fark ettim. İnsanların yürüme mesafesi olur ama bunun daha yakın olduğunu fark ettim. Benim dönüşüm ile birlikte onun da çantamı tuttuğunu fark ettim. Merdivenlerde ben bağırmaya başlayınca o da kaçmaya başladı. Çok korktum. Bir de şehir merkezinde böyle bir olayın cereyan etmesi beni oldukça etkiledi.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber