Türkçe'nin çocukları, Başbakan'ı çiçeklerle karşıladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 10. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları kapanış töreninin yapıldığı TT Arena Stadyumu'na geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2012 22:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erdoğan'ı stadyum girişinde Türkçe Olimpiyatları'na katılan çocuklar çiçekle karşıladı.

Uluslararası Türkçe Derneği (Türkçeder) tarafından bu yıl 10.'su düzenlenen Türkçe Olimpiyatları'nın kapanış töreni İstanbul TT Arena Stadyumu'nda düzenleniyor. Bu sene 'İnsanlık El Ele, Bayram O Bayram Ola' temasıyla gerçekleştirilen olimpiyatlara 135 ülkeden bin 500 öğrenci katıldı. 30 Mayıs ? 14 Haziran tarihleri arasında devam eden Türkçe Olimpiyatları'nın finali adeta bir şölene dönüştü. İstanbul'un ayrı noktalarından Türkçe şölenini izlemek için TT Arena Stadyumu'na gelen vatandaşlar stadyuma sığmadı.

Türkçe Olimpiyatları'nın kapanış törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı, stadyum girişinde Uluslararası Türkçe Olimpiyatları Tertip Komitesi Başkanı Mehmet Sağlam ve olimpiyat çocukları çiçeklerle karşıladı. Başbakan Erdoğan kendisini çiçeklerle karşılayan çocuklarla özel olarak ilgilendi. Erdoğan, çocuklara çiçeklerin kime verileceğini sorarak espri yaptı. Erdoğan, çocuklara nereli olduklarını sordu. Başbakan Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan ardından çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber