Bilecik'ten kısa kısa

Bilecik Belediyesi tarafından ISO 9001.2008 kalite yönetim sistemi eğitimlerine yönelik protokol yapıldığı bildirildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Haziran 2012 15:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediyeden yapılan açıklamada, imzalanan protokol ile ISO 9001: 2008 kalite yönetim sistemi hizmeti çerçevesinde işçilere yönelik ISO 9001: 2008 temel eğitimi ve OHSAS 18001 işçi sağlığı ve iş güvenliği eğitimlerinin başladığı kaydedildi.

Eğitimde, kalite bilinci aşılanmasının yanında verimli, etkin, kontrollü, sistematik ve motivasyon içerisinde çalışmalar hakkında detaylı bilgilerin verildiği belirtilen açıklamada, çalışma ortamında yaşanması mümkün iş kazalarının minimuma indirilmesi ve sağlıklı ortam için çalışma şartlarının iyileştirilmesi için gerekli şartların neler olması gerektiği, koruyucu ekipmanların kullanımının önemi ve çevre bilinci konularında personele bilgi verildiği belirtildi.

Eğitime katılan işçilerin, ISO 9001: 2008 temel eğitimi ve OHSAS 18001 işçi sağlığı ve iş güvenliği sertifikası almaya hak kazandığı bildirildi.

-Belediyeden çocuklara karne hediyesi

Bilecik Belediyesi tarafından çocuk sinemasında çocuklara ücretsiz olarak çizgi film izlenimi sunacağı bildirildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediyenin yaz sezonunda hem Aquapark hem de çocuk sinemasından ücretsiz çocuk filmleri ile iki sürprizi birden sunduklarını belirterek, çocukları güzel bir yaz tatili beklediğini söyledi.

Kültürel projeler kapsamında çocukların yaz tatillerini güzel bir şekilde geçirmeleri amacıyla çeşitli hediyeler sunduklarını ifade eden Yağcı, yaz spor okullarının hafta içerisinde başlayacağını ve saat 15.00 ila 17.00 arası çocuk sinemasında ücretsiz çizgi film gösterimi olacağını bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber