Türk Eğitim-Sen üyeleri geleneksel birlik beraberlik yemeğinde buluştu

Türk Eğitim-Sen Akhisar Temsilcisi Ercan Yaşar ve yönetim kurulu üyeleri, Can Köfte Tesisleri'nde düzenlediği geleneksel birlik beraberlik yemeğinde bir araya geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Haziran 2012 19:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yemekte 2011 yılında emekliye ayrılan Atatürk İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Ahmet Gür ve Akhisar Çağlak Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Habib Sırlan, Türk Eğitim-Sen Gölmarmara üyesi olan öğretmen Ali Şahin Yenier'e plaketleri Gölmarmara Türk Eğitim-Sen Temsilci Başkanı Nadir Sağlam, Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü İsmail İbaş ve Akhisar Anadolu Lisesi Müdürü Ceyhun Fidan tarafından verildi. Gecede Türk Eğitim-Sen'in tüm bayan üyelerine özel bir yıl sonu bakım paketi hazırlayan Hürremss Güzellik Merkezi sahibi Şükran Füzün, "Özel yılsonu paketin içinde uzman eşliğinde vücut analizleri, cilt analizi ve daha sonra vücut sıkılaştırma programı hediyemiz var. Tüm Eğitim-Sen bayan üyelerine bütün yılın yorgunluğunu atabilsinler diye bayan üyelere bir destek ve bir jest yapalım istedik onun için buradayız teşekkür ediyorum? dedi. Gecede bir konuşma yapan Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilcisi Ercan Yaşar, "Özel Akhisar Hastanesi'nin Türk Eğitim-Sen üyelerine yüzde 10, yatış ve ameliyatlarda yüzde 15, indirimin yapılacak. Bu akşam aramızda olan Manisa Grand Medikal Hospital Hastanesi ortaklarından ve Hastanenin Başhekimi Genel Cerrah Mümtaz Kahya hastanesinde üyelerimize yüzde 20 indirim yapılacak." dedi.

Türk Eğitim-Sen Manisa Şube İl Yönetim Kurulu Üyesi Kudret Aktaş, ?Sendikalıkçılıkta hiçbir yönetici, ya da her hangi bir yönetici tek başına bir şey ifade etmiyor. Sizler varsanız bizler varız. Bizler gücümüzü şu iktidardan, bu iktidardan, ya da bir takım yandaşlardan değil, işte dimdik ayakta durmasını bilen, eğilmeyen ve bükülmeyen siz üyelerimizden alıyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber