TÜYEV, Celil Evcimik'i 'i 'örnek kişi' seçti

Edremit'in Altınoluk Beldesinde Türk Kültürünü Yaşatma Vakfı (TÜYEV) beldede 'Örnek Kişi' olarak Celil Evcimik'i seçti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Haziran 2012 20:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edremit'in Altınoluk beldesinde Türk Kültürünü Yaşatma Vakfı (TÜYEV) tarafından başlatılan tüm kampanyalarda görev alan Celil Evcimik (70), vakıf tarafından 'Örnek Kişi' seçildi.

Altınoluk'ta Türk Kültürünü Yaşatma Vakfı tarafından başlatılan ve devam eden okunmuş gazete, dergi, kitap toplama kampanyası, engelliler için başlatılan mavi kapak kampanyası ile plastik ambalaj toplama kampanyalarında aktif olarak görev alan Celil Evcimik tüm belde halkının takdirini kazanmış.

TÜYEV Başkanı İsmail Tok, Altınoluk'a olan sevgisini çevreye olan duyarlılığını topladığı plastik ambalaj ve okunmuş gazetelerle gösterdiklerini söyledi. Tok, mavi kapak kampanyasıyla engellilere yardımcı olmak amacıyla çalışan Celil Evcimik'in gayretini takdir ettiklerini belirten Tok, ?TÜYEV'in tüm etkinliklerine 70'lik delikanlı Celil Evcimik katılım gösterdi. TÜYEV'in bu ve buna benzer tüm çalışmaları, çevreci geçinen birçok sivil toplum örgütünde örnek teşkil etmektedir. Celil Evcimik'i Altınoluk'ta örnek kişi olarak gösteriyor ve kendisini kutluyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber