Ufuk'ta mezuniyet coşkusu

Ufuk Okulları'nda anaokulundan liseye kadar tüm kademelerde mezuniyet coşkusu yaşandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2012 12:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ufuk Okulları bünyesinde bulunan anaokullarının minikleri ilköğretime, ilköğretimliler liseye, liselilerde üniversiteye ilk adımı atmanın heyecanını yaşadı.

Sunuculuğunu Ercan Akışık'ın yaptığı mezuniyet gecesi büyük coşku ve heyecana sahne oldu. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane Kaymakamı Ahmet Varıcıer, Beşiktaş Kaymakamı Sadettin Yücel, yapımcı Şahin Özer gibi ünlü simaların da bulunduğu geceye Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da telefonla katılarak çocukların heyecanına ortak oldu. Arınç; ?Tüm mezunlarımıza başarılar diliyorum. Hayatlarında da muvaffakiyetler dilerim çocuklarımızın iyi bir eğitim alarak hayata hazırladığınızdan dolayıda sizleri kutluyorum? dedi.

Program minik anaokulu öğrencilerinin gösterilerinin ardından çeşitli müzik gruplarının sahne alması ve Ercan Akışık'ın performansıyla renklendi. Akışık yaptığı Mahsun Kırmızıgül, Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan taklitleriyle izleyenleri hem güldürdü, hem de hayretler içinde bıraktı. İzleyenlerden büyük alkış alan Akışık ardından mezunları sahneye davet ederek mezuniyet diploması ve plaketlerinin takdim törenini sundu.

Takdim töreni sonrası hep birlikte kep atan öğrenciler konfeti ve volkan gösterisiyle heyecan dolu dakikalar yaşadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber