Bu kahvehanede şehit ve gazi yakınlarından para alınmıyor

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde bir kahvehane işletmesi şehit ve gazi ailelerinden para almıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Haziran 2012 11:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlçe merkezindeki ?Çetin Çay Evi Kıraathanesi' işletme yetkilileri, şehit ve gazi ailelerinden çay, ayran ve soğuk içecek gibi ürünlerden para almayarak ikramda bulunuyor.

İşletme yetkilisi Tuna Çetin, vatan üzerinde yaşayan herkesin şehit ve gazilere çok şey borçlu olduğunu belirtti. Tuna Çetin, "Eğer bizler şu anda bu topraklar üzerinde rahat ve huzurlu yaşıyorsak bunu ülkemiz uğruna canlarını veren şehit ve gazilerimize borçluyuz. Bizler bu fedakar insanlara karşı vatandaş olarak sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. Şehit ve gazi yakınları başımızın tacıdır.? dedi.

Amaçlarının şehit ve gazi aileleri ile buluşup öykülerini dinlemek ve ellerini öpmek olduğunu vurgulan Tuna, "Onlar bu vatan için şehit ve gazi oldu. Bu uygulamamızı sadece sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz. Şehit ve gazi yakınları buraya geliyorlar, tanışıyoruz. Dost, arkadaş, kardeş oluyoruz. Onların ihtiyacı olanda zaten budur. Kendilerine manevi anlamda değer verildiğini görmek istiyorlar. Toplumda saygın bir yere, itibara ihtiyaçları var." diye konuştu.

Olumlu tepkiler aldıklarını dile getiren Tuna, "Amacımız ülkemizin huzuru ve barışı için kanlarını dökerek şehit olan asker ve polisimizin yakınları ile gazi olanlara moral vererek yalnız olmadıklarını hissettirmek, bunun için işletmemizde ücretsiz ikramlarda bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber