SAÜ, ?Ulusal Fizik Öğrencileri Kongresi'ne ev sahipliği yapacak

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) bu yıl 8.si düzenlenecek olan ?Ulusal Fizik Öğrencileri Kongresi'ne ev sahipliği yapacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Haziran 2012 12:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Her yıl, bir üniversitenin ev sahipliğinde düzenlenen ?Ulusal Fizik Öğrencileri Kongresi? bu yıl SAÜ'de gerçekleştirilecek. SAÜ Fizik Topluluğu tarafından organize edilen etkinlik, 24-30 Haziran tarihleri arasında Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

Türkiye`nin ulusal çapta en büyük öğrenci kongresini gerçekleştirmeye hazırlanan SAÜ Fizik Topluluğu'nun organize ettiği kongreye, Sabancı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Berker, İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı ve Türk Fizik Derneği Başkanı Prof. Dr. Baki Akkuş, Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ömer Yavaş, Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Fizik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bekir Aktaş, Ankara Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ethem Derman, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Tomak ve Prof. Dr. Namık Kemal Pak ile Rzeszowski Üniversitesi'nden Dr. Rafal Hakalla ve Dr. Wojciech Szajna katılacak.

Kongre'nin Bilim Kurulu'nda ise SAÜ Fizik Bölümü öğretim üyelerinin yanı sıra Ankara Üniversitesi Astronomi ve Uzay Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ethem Derman ve Afyon Kocatepe Üniversitesi`nden Doç. Dr. Mehmet Karabacak yer alacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber