Yuva çocuklarının Vali Güzeloğlu'na Babalar Günü ziyareti

Mersin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı yurt, ev ve bakım merkezlerinde koruma altına alınan çocuklar Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile eşi Ayşe Güzeloğlu'nu evlerinde ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2012 10:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

?Babalar Günü' dolayısıyla gerçekleşen ziyarette çocuklara, Mersin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selahattin Bulut öncülük etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Vali Güzeloğlu, çocuklarla tek tek sohbet ederek karne başarılarını sorup, kitap hediye etti. Güzeloğlu, Nihat Sözmen Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü'nde koruma-bakım altında bulunan ve geçtiğimiz yıl Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun düzenlediği masa tenisi şampiyonasında Türkiye birincisi olan Çilem Yavuz'un kendisiyle maç yapma isteğini de kabul etti. Güzeloğlu ayrıca, Çocuk Yuvası Müdürlüğü'nde kalan 13 yaşındaki Nurten Yener'in de yabancı dil öğrenme arzusunu göz önünde bulundurarak, gerekli altyapının hazırlanması ve Yener'in dil kursuna gönderilmesi talimatını verdi.

Güzeloğlu'na kendilerine gösterdikleri yakınlık için teşekkür eden çocuklardan 14 yaşındaki Seher Savaş ise ?Her zaman bizleri ziyaret eden ve 2011-2012 eğitim-öğretim yılı sonunda bizlere tebrik pastası gönderen ?Vali Baba'mıza çok teşekkür ederiz? dedi.

Ziyaret sonunda Türkiye Şampiyonu Çilem Yavuz'a da masa tenisi raketi seti hediye eden Güzeloğlu, Yavuz'la oynanacak olan maçın 18 Haziran tarihinde Marina'da yapılacağını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber