Hemcinsinden bayan başkana mobbing davası

Aydın Belediyesi'nde bir dönem Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğü yapan Özlem Koyun, hemcinsi Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu için ?mobbing' uyguladığı iddiası ile suç duyurusunda bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Haziran 2012 09:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydın Belediyesi'nde bir dönem Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğü yapan Özlem Koyun, hemcinsi Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu için ?mobbing' uyguladığı iddiası ile suç duyurusunda bulundu. Aynı zamanda Aydın İl İnsan Hakları Kurulu'na da müracaat eden Özlem Koyun'un şikayetini inceleyen kurul, oy çokluğu ile Aydın Belediyesi'nde çalışan Özlem Koyun'a ?mobbing' uyguladığına karar verdi.

Aydın Belediyesi'nde yaklaşık 20 yıldır görev yapan, çeşitli dönemlerde de Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğü yapan Özlem Koyun, mevcut Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun kendisine işyerinde eziyet ettiği gerekçesi ile Aydın İl İnsan Hakları Kurulu'na ve Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulunmuştu. Yaklaşık 20 yıldır çeşitli birimlerde görev yaptığı Aydın Belediyesi'nde yaşadıklarının ağrına gittiğini belirten Özlem Koyun, ?Hem de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kötü muameleye maruz kaldım. Şu anda da koskoca mezarlıkta, bayan başıma mezarların bakım ve çevre düzenlemesi ile ilgileniyorum. En zoruma giden hemcinsim tarafından böyle bir eziyete maruz kalmamdır? dedi.

Aydın İl İnsan hakları Kurulu'nda yaklaşık 4 aydır devam eden inceleme sonunda; Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Park ve Bahçeler Müdürü Tülay Küçükerol tarafından Özlem Koyun'a eziyet ve psikolojik mobbing uygulandığına oy çokluğu ile karar verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber