Çok kitap okudular, İstanbul gezisi kazandılar

Erzincan Çukurkuyu Belediyesi, ?Oku kitabı gez İstanbul'u' projesi kapsamında, çok kitap okuyan 40 öğrenciyi İstanbul'a gönderdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Haziran 2012 15:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çukurkuyu beldesinde bulunan 3 ilköğretim okulunda öğrenim gören 560 öğrenci arasında uygulanan ve en çok kitap okuyan 40 öğrenci ?Oku Kitabı, Gez İstanbul'u' projesi kapsamında İstanbul'a gitti. İstanbul gezisini hak eden öğrencileri Çukurkuyu Belediye Başkanı Adnan Delikanlıoğlu ve aileleri uğurladı.

Belediye Başkanı Adnan Delikanlıoğlu, ?2011-2012 eğitim öğretim sezonu içerisinde eğitime başlanılmasıyla birlikte 3 ay süreli ?Oku Kitabı, Gez İstanbul'u' projesi kapsamında, SODES tarafından desteklenen bu projeyi okullarımızda uyguladık. Beldemizde 3 ilköğretim okulu ve 560 öğrenci bulunmaktadır. Eğitim ve öğretim sezonunun sonunda en çok kitap okuyan başarılı öğrencilerimizden 40 çocuğumuzu İstanbul'a geziye gönderiyoruz. İstanbul'un tarihi ve görülmesi gereken mekanlarını ziyaret edecekler ve beldemize geri dönecekler. Belediye olarak eğitime çok önem veriyoruz. Eğitim bizim birinci önceliğimiz. Beldemizde bulunan okullarımızdan gelen talepleri eksiksiz olarak yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Çocuklarımız uçak ile İstanbul'a gidecekler. Çocuklarımızın çoğu ilk kez uçağa da binmiş olacak.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber