Özel harekatçıları yaralayan Çoban, yakalandı

Adana'da silah kaçakçılığı yaptığı iddiasıyla evine düzenlenen baskında 3 polisi tabancayla yaralayan Ali Çoban yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Haziran 2012 15:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, özel harekat polisleri ile birlikte 23 Mart'ta silah kaçakçılığı yapıldığı iddiaları üzerine merkez Yüreğir ilçesi Akıncılar mahallesindeki bir eve operasyon düzenledi. Polis, iki katlı eve baskın yapacağı sırada, 41 yaşındaki Ali Çoban, saklandığı yerden üzerindeki tabancayla polislere ateş açtı. Olayda, özel harekatta görevli başkomiser Kemal Dağlı, polis memurları Arafat Alkan ve Esat Göçmen yaralandı. Saldırgan Ali Çoban da eşi ve iki çocuğunu kendine kalkan yaparak kaçmayı başardı. Olayın ardından polis geniş çaplı arama başlattı ancak Ali Çoban'ı yakalayamadı.

Silah kaçakçılığı iddiasının yanısıra polis memurlarını yaralamaktan aranan Ali Çoban, bugün öğle saatlerinde merkez Seyhan ilçesi Havutlu mahallesinde bir otomobilin içinde görüldü. Polisi görünce otomobilden yaya olarak kaçmak isteyen Çoban ile 2 arkadaşı gözaltına alındı. Çoban ile birlikte yakalanan 3 kişinin Emniyet müdürlüğündeki ifadeleri sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber