Bakan Yıldırım: Ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım,?Teröristler, şunu çok iyi bilmelidir; bu ülkeyi bölmeye, parçalamaya siz taşeronların da gücü yetmez, sizin efendilerinizin de gücü yetmez. Bu ay yıldızlı bayrak sonsuza kadar dalgalanmaya devam edecek.? dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Haziran 2012 20:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Binali Yıldırım, Adapazarı'nda kurulu bulunan Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ)'nin Bulgaristan Demiryolları için ürettiği lüks yataklı yolcu vagonlarının teslim töreninde yaptığı konuşmada, terör olaylarına değindi. Dünkü saldırı sonucu şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Yıldırım, ?Milletimizin başı sağ olsun.? ifadelerini kullandı.

Terörün Türkiye'nin enerjisini, insanın enerjisini kemirmeye devam ettiğini belirten Yıldırım, ?Ama şunu her şey ve herkes çok iyi bilmelidir; Türkiye çok daha büyük badirelerden geçerek bugünlere geldi. Bu topraklarda bin yıl süreyle hep bir olduk, beraber olduk. Ülkemizin, milletimizin bekası için geleceği için birlikte çalıştık. Her seferinde de bağımsızlığımızı, ülkemizi geleceğe taşımayı başardık. Teröristler masum insanları gözünü kırpmadan öldürenler, bebekleri, kadınları, sivilleri hedef alan bu caniler şunu çok iyi bilmelidir; bu ülkeyi bölmeye, parçalamaya siz taşeronların da gücü yetmez. Sizin efendilerinizin de gücü yetmez. Bu ay yıldızlı bayrak sonsuza kadar dalgalanmaya devam edecek. 75 milyon vatan evladı bu ülkemizin birliği, bağımsızlığı için tek bir yürek, tek bir gönül olmaya devam edecek. Bu acıları yaşayabiliriz. Ama ülkemizin bağımsızlığından geleceğinden, milletimizin birliğinden ve kardeşliğinden asla ödün vermeyeceğiz. Asla vazgeçmeyeceğiz.? diye konuştu.

?TERÖRE İNAT TESİSLERİ YAPIYORUZ, YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ?

Bakan Yıldırım, ülkeyi doğudan batıya, kuzeyden güneye bölünmüş yollarla donattıklarını, yolları böldüklerini ve milleti birleştirdiklerini söyledi.

Yıldırım, şunları kaydetti: ?Şimdi Hakkari'ye yol yapıyoruz. Van'a yol yapıyoruz. Şırnak'a yol yapıyoruz. Iğdır'a, Bingöl'e yol yapıyoruz. Havaalanı yapıyoruz. Ama bu yolları, bu havaalanlarını, bu tesisleri yapmamamız için terör örgütü elinden geleni arkasına bırakmıyor. şantiyeleri basıyor, makineleri yakıyor. Amaç ne? Amaç, buralara hizmet gitmesin. İstismar devam etsin. Terörün istismar alanını ortadan kaldırmak için bölgedeki insanlarımızın, vatandaşlarımızın üzerindeki bu belayı def etmek için onlara inat bu tesisleri, bu hizmetleri yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber