Öğretmenin yüzüne kezzap attılar/ Video

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 21 Haziran 2012 08:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dizi film ve kliplerde de rol alan müzik öğretmeni Zeynep Bektaş, okul çıkışında iki kişinin kezzaplı saldırısına uğradı. Bektaş'ın yüzünün sol tarafında 2. dereceden yanık oluştu

İstanbul Pendik Velibaba İlköğretim Okulu'nda müzik öğretmeni olarak görev yapan Zeynep Bektaş (33) dün görev yaptığı Pendik Velibaba İlköğretim Okulu'ndan arkadaşlarıyla öğlen saatlerinde yemek yemek üzere okuldan ayrıldı. Tam o sırada okul girişinde bekleyen ve iki kişi oldukları iddia edilen kimliği belirsiz şahıslar bazı dizi film ve kliplerde de rol alan öğretmenin yüzüne kezzap attı. Yüzünün sol kısmında 2. derece yanık oluşan Zeynep Bektaş, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'ne götürüldü. Okulun sevilen öğretmenlerinden olduğu belirtilen Bektaş, polise "Kimseyle bir sorunum yok. Öğrencilerimin hepsi beni sever, sayar. Bana bu hainliği yapanları anlamıyorum. Bana saldıranları daha önceden hiç görmedim" dedi. Olaya şahit olan bir görgü tanığının, saldırganın bir öğrencinin ağabeyi olduğu yönünde ifade verdiği ileri sürüldü.

Yüzüne asit döken saldırganları tanımıyor

Pendik'te, görev yaptığı okuldan çıkarken iki kişinin saldırısına uğrayıp yüzüne asit dökülen müzik öğretmeni Zeynep Bektaş'ın tedavisi sürüyor. Bektaş'ın, yüzüne asit döken şahısları tanımadığını söylediği öğrenildi.

Pendik Velibaba İlköğretim Okulu'nda görevli müzik öğretmeni Zeynep Bektaş (33), otomobiline binmek üzereyken iki kişinin saldırısına uğramış, saldırganlar Bektaş'ın yüzüne asit dökerek kayıplara karışmıştı. Meslektaşları tarafından Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Bektaş, tedavi altına alındı. Bektaş'ın yüzünün bazı bölümlerinde yanıklar oluştuğu ifade edildi.

Bu arada Zeynep Bektaş'ın, yüzüne asit döken şahısları tanımadığını söylediği öğrenildi.


DOKTORDAN AÇIKLAMA

Doktorlar : Hastamızın yüz bölgesinde % 4-5 oranında bir yanık mevcut. Bu yanıklar ikinci derece yanık. Ciddi anlamda bir hayati tehlikesi yok, estetik problemin olup olmadığı bir kaç ay sonra belli olacak

Müzik öğretmeni olarak görev yaptığı Pendik Velibaba İlköğretim okulundan çıkışında kimliği bilinmeyen iki kişinin yüzüne kimyasal madde attığı Zeynep Bektaş'ın (33) Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık ve Yara Tedavi Merkezi'ndeki tedavisi sürüyor. Yüzünde yanıklar oluşan Zeynep Bektaş'ın sağlık durumuyla ilgili olarak doktorları bugün basın açıklaması yaptı. Başhekim Doç. Dr. Recep Demirhan konuyla ilgili olarak, "Dün saat 14.00 sıralarında yüzüne kimyasal madde atıldığını öğrendiğimiz hastamız buraya getirildi. Hastamızın yüz bölgesinde % 4-5 oranında bir yanık mevcut. Bu yanıklar ikinci derece yanık, şu anda hastamız yatağında tedavisi sürüyor. Ciddi anlamda bir hayati tehlikesi yok, estetik problemin olup olmadığı bir kaç ay sonra belli olacak" dedi. Başhekim Recep Demirhan Zeynep Bektaş'ın yüzüne atılan maddenin içeriğinin net olarak bilinmediğini ancak kimyasal bir madde olduğunu sözlerine ekledi. Hastanın doktoru ve aynı zamanda Yanık ve Yara Tedavi Merkezinin Sorumlusu Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hakan Ahmet Acar, "Yüzün sol yanak sol boyun ve sol kulağında yanıklar var pazartesi tedavi olacak ancak tedavisi evde devam edecek. normal bir hasta nasıl böyle bir saldırıya uğradıysa o psikoloji içinde, hafif depresif olayı anlama yada olayın şoku içinde" dedi. Acar, genç öğretmenin yüzünde yanık izi kalıp kalmayacağının 6 ay sonra netlik kazanacağını ifade etti. Polise kendisine saldıranları tanımadığını söyleyen Zeynep Bektaş'ın basın mensuplarıyla görüşmek istemediği belirtildi. Öte yandan polis olayı gerçekleştiren ve kimliği belirlenemeyen iki zanlıyı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.(DHA)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber