BAÜ Sındırgı Meslek Yüksekokulu'na ek bina yapılıyor

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde bulunan Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Sındırgı Meslek Yüksekokulu (SMYO)'na yapılacak ek binanın çalışmaları başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2012 12:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçen hafta BAÜ Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, hayırsever işadamı Zühtü Kandemir ve Sındırgı Belediyesi arasında imzalanan protokolün ardından bugün inşaat temeli için ilk kazma vuruldu. Toplam 2 bin 400 metrekare kapalı alana sahip olacak binada sekiz sınıf, bir bilgisayar sınıfı, bürolar ve kantin yer alacak. Maliyeti ise 1,5 milyon lira olarak açıklandı. Sındırgı'da uzun yıllardır halıcılık yapan Kandemir'in yaptıracağı ek binaya, belediye de destek veriyor.

Temel çalışmalarının başlaması dolayısıyla düzenlenen törene Sındırgı Belediye Başkan Vekili Tuna Demir, Belediye Meclisi Üyesi Sevgi Çakıcı, SMYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Halil İbrahim Özmen ve hayırsever Zühtü Kandemir katıldı. Burada konuşan Başkan Vekili Demir, ?Sındırgı Belediyesi olarak ek binada üzerimize düşeni yapacağız. SMYO'dan mezun olan öğrencilerimiz, ilçemizin tanıtımına katkı yapıyor ve ekonomisine katkı sağlıyor.? dedi. Müdür Yardımcısı Özmen ise mezun öğrencilerim olumlu referansları sayesinde kontenjanın üzerinde tercih yapıldığını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber