Emekli polisin meslektaşlarının şiddetine maruz kaldığı iddiası

Yardım istediği polisler tarafından darp edildiğini ileri süren emekli polis, vali yardımcısına şikayette bulundu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Haziran 2012 14:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum'da emekli bir polis, kendisine yardımcı olmaları için talepte bulunduğu polislerin sözlü ve fiziki şiddetine maruz kaldığı iddiasıyla Erzurum Vali Yardımcısı Özgür Arslan'a şikayette bulundu.

İstanbul Fatih'te önceki gün polislerin bir vatandaşı eşi ve çocuklarının gözü önünde darp etmesi ile polislerin orantısız güç kullanımı yeniden gündeme gelirken, Erzurum'da polisler tarafından darp edildiği ileri süren ve isminin açıklanmasını istemeyen emekli polis, Erzurum Vali Yardımcısı Özgür Arslan'a meslektaşlarını şikayet etti. İddiaya göre Iğdır'dan Erzurum'a gelen emekli polis, bindiği ticari taksinin şoföründen kendisini havalimanına bırakmasını istedi. Taksici ise, emekli polisi havalimanı yerine tren garına bıraktı. Havalimanı yerine tren garına getirildiğini anlayan emekli polis ile taksici arasında tartışma çıktı. Taksici tren garından ayrılırken, polisi arayan emekli polis başından geçenleri anlatarak Erzurum'u bilmediğini ve ekip talebinde bulunduğunu belirtti. Olay yerine gelen polis ekipleri, emekli polise önce sözlü hakarette bulunup, ardından da darp ettiler. Yaşandığını ileri sürdüğü darp olayını kentten ayrılmak üzereyken Erzurum Havalimanı'nda karşılaştığı Vali Yardımcısı Özgür Arslan'a anlatan emekli polis, kameraları fark edince kaçarak uzaklaştı.

Vali Yardımcısı Özgür Arslan, emekli polisin kendisine böyle bir olayın yaşandığını iddia ederek polislerden şikayetçi olduğunu, bu hususta gerekli araştırmanın yapılarak ona göre hareket edileceğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber