Başkan Dalgıç, '890 bin TL giderimiz, 450 bin TL gelirimiz oldu'

48. Tekirdağ Kiraz Festivali'ni değerlendiren Belediye Başkanı Adem Dalgıç, ?Kiraz Festivali 890 bin TL giderimiz, 450 bin TL gelirimiz oldu. Kiraz festivalindeki etkinlikler tüm halkımızı memnun etti.?

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 10:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, bu yıl 48'incisi düzenlenen Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali ile ilgili basın mensupları ile bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Türkiye'nin en köklü organizasyonlarından biri olan Tekirdağ Kiraz Festivali'nin 48'incisini geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Dalgıç, ?Festivalde iki büyük etkinliğimiz oldu. Almanya'nın Bayreuth Şehri ile kardeş şehir protokolünü imzaladık. Macar Günleri çerçevesinde Mikes Kelemen'in anıtının açılışını yaptık. Festivalimizde yerli ve yabancı toplam bin misafiri ağırladık. Tüm etkinliklerimizle dolu dolu bir festivali daha geride bıraktık.? dedi.

Festivalin 890 bin TL'ye mal olduğunu belirten Dalgıç, ?festival için yaklaşık 890 bin TL harcadık. Stant gelirlerinden de 450 bin TL gelir elde ettik. Geçen seneki festival bütçesi ile hemen hemen aynı. Kültür Bakanlığı'nın da 7 bin 500 TL bir katkısı oldu.? dedi.

Tekirdağ'da güzel şeylerin olduğunu söyleyen Başkan Dalgıç, ?Ertuğrul Mahallesi'nde anıtlar kurulunda izinlerin alınmasının ardından altyapı çalışmalarımıza hemen başladık. Su hatları, kanalizasyon hatlarını yeniliyoruz. Yeni yağmur suyu kanalları yapıyoruz. Doğalgaz çalışmaları da bir yandan devam ediyor. Halkımıza sağlıklı suyu en sağlıklı şekilde ulaştırma adına altyapı çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ekim ayı ile birlikte Ertuğrul Mahallesi'nde alt ve üst yapı çalışmaları tamamen bitecek.? dedi.

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Eyüp Yiğiter ve Rüya Yılmaz'ın yanı sıra Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nurcan Ildız da katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber