Türkiye'nin İlk Konkart'ları İzmirlilerin seçtiği isimlere verildi

Konak Belediyesi'nin devrim yaratan hizmeti Konkart projesi uygulanmaya başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 12:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlk Konkart'lar Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan tarafından İzmir'in simge isimlerine verildi. Konak ilçesinde yapılan anketlere göre İzmirlilerin isteğiyle belirlenen isimler, Türkiye'nin ilk kadın Ortodontisti Ayşe Mayda'nın evinde bir araya geldi. Tarihi buluşmaya Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Ayşe Mayda, Prof. Dr. İstemi Nalbantgil ve eşi Emine Hanım, Göztepe'nin efsane futbolcusu Nevzat Güzelırmak, Çamlaraltı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Engin Dirikal, Avrupa Kickboks Şampiyonu Yeliz Koblay ve Milli Takım Antrenörü Ali Osman Çopur katıldı.

KONKART'A ÜCRETSİZ BAŞVURUN

Tarihi binanın yeşillikler içindeki bahçesinde sohbet eden İzmir'in dev isimleri, Konkart uygulamasını desteklediklerini dile getirdi. Sağlıkla ilgili hizmetler, özellikle İzmir'in sağlık alanındaki duayenleri Ortodontist Ayşe Mayda ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. İstemi Nalbantgil tarafından takdirle karşılandı. Türkiye'nin ilk Konkart sahiplerini İzmirlilerin seçtiğini vurgulayan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, ?İlk beş Konkart'ı İzmir'in sembolü olmuş değerli kişilere vermek istedik. Bunun için yaptığımız ankette bir numara Ayşe Mayda oldu. İzmirlilerin Ayşe Mayda'ya olan sevgisi bizi şaşırtmadı. İlk kartları bu kente emeği geçmiş büyük insanlara vermekten onur duyuyoruz? diye konuştu. Başkan Tartan, günlük hayatta basit gibi görünen ancak kimi zaman yaşamsal öneme sahip konularda Konkart'ın İzmirlilere kolaylık sağlayacağını ekledi ve konuşmasını şöyle sürdürdü ?Konkart'ın Türkiye'de ilk kez uygulanmasının yanı sıra Konak Belediyesi olarak bu hizmeti ücretsiz olarak veriyoruz. Konak sınırları içinde yaşayan her vatandaşın başvurabileceği Konkart ile İzmirliler 7 gün 24 saat tıbbi destek ve ambulans hizmetiyle birlikte birçok avantaja da sahip olacak.?

AMBULANSI CEBİNİZDE TAŞIYIN

Türkiye'de ilk kez uygulanan Konkart ile İzmirliler birçok fırsatı ve kolaylığı cebinde taşıyacak. Su ve elektrik tesisatından çilingir hizmetlerine birçok hizmeti sunan Konkart, kapıda kaldığınızda çilingire, camınız kırıldığında camcıya ulaşmanızı da kolaylaştırıyor. Acil durumlarda ambulans hizmetinin yanı sıra 7 gün 24 saat tıbbi destek de Konkart ile Konaklılara ücretsiz sunulacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber