Turhal Belediyesi kışın bozulan yolları elden geçiriyor

Tokat Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, ağır kış şartları nedeniyle bozulan ve yıpranan bütün cadde, sokak ve kaldırımları elden geçirdiklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 16:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ali Gözen, yaptığı açıklamada, tadilat ve tamirat çalışmalarında önceliği işlek cadde, sokak ve kaldırımlara verdiklerini belirtti. Gözen, elden geçmeyen, onarılmayan hiçbir cadde ve sokağın kalmaması için hummalı bir çalışma içine girdiklerini kaydetti.

Amaçlarının ilçenin daha modern ve yaşanılır hale gelmesi için çalıştıklarının ifade eden Başkan Gözen, "İlçemizin tüm cadde, sokak ve kaldırımlarını elden geçirerek tamirat çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir. Çalışmalara ilk olarak Müftü Mahallemizden başladık. Fakat bu çalışmalarımıza başlamadan önce doğalgaz firması olan Tamdaş ile görüşmeler yaptık. Amacımız buralarda ikinci bir defa kazılar ve inşaat çalışmaları olmaması için onların doğalgaz hattı olmayan sokaklara hatlarını çekmelerini istedik. Şu anda doğalgaz çalışmaları ile birlikte biz de belediye olarak sokaklarda kaldırım ve yol çalışmalarına başladık. Kaldırım çalışmasının tamamlanmasının ardından yolların asfalt kaplamasını yapacağız. Fakat Müftü Mahallemizde dar olan sokaklar ise asfalt yerine parke ile kaplanacak. Buradaki çalışmaların ardından Kazım Karabekir Mahallesi'ne geçiş yaparak yine doğalgaz ile birlikte kaldırım çalışmalarını yapacağız.?dedi.

Her mahalleye park sloganıyla yola çıktıklarını dile getiren Başkan Gözen,? Hedefimiz her mahalleye çocuk parkı yapmaktır. İki mahallemiz hariç diğer bütün mahallelere park yaptık. En kısa zamanda bu yerlere de park yapmayı planlıyoruz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber