Adres sorma kavgası kanlı bitti: 1 ölü

Aydın'ın merkez Umurlu beldesinde bir grup arasında çıkan kavgada bir kişi aldığı darbelerle hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 19:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, dün gece Bayramyeri Mahallesi'nde bulunan kahvelerin önünde, Ali İhsan A., Cemal Ş., Okan Soncum ve Ali İhsan A.'nın annesi Mürüvet Ö. parktaki kişilere Ali İhsan A.'nın babası Ali A.'yı sordu. Bu sırada ters konuşma yüzünden grup ile parktakiler arasında çıkan kavga kısa sürede büyüyerek olay yerinde büyük bir arbede yaşandı. Çıkan kavgada herkes birbirini saldırmaya başladı. Çok sayıda kişinin karıştığı kavgada Okan Soncum, vücuda aldığı darbelerle ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırılan Okan Soncum yolda hayatını kaybetti.

Olayda Okan Soncum ve beraberindeki arkadaşlarının cezaevinden yeni çıktıkları öğrenildi. Ali İhsan A. ile birlikte arkadaşlarının cezaevinde bulundukları süre içinde Ali İhsan A.'nın annesinden ayrılan babasının, annesi Mürüvet Ö. ile ilgilenmediği bu nedenle Ali A.'yı aradıkları öğrenildi.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili biri çocuk 5 kişi gözaltına alınırken, 5 kişinin arandığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber