Örnek garson engelliler için 300 bin mavi kapak topladı

Demre ilçesinde garsonluk yapan 41 yaşındaki Nadir Özüdoğru, engelli bireylere tekerlekli sandalye dağıtımı için başlatılan kampanya kapsamında, üç yılda yaklaşık 300 bin mavi kapak topladı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2012 11:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Demre'deki bir restoranda garson olarak çalışan Nadir Özüdoğru, gazetecilere yaptığı açıklamada, üç yıl önce engelli bireylere tekerlekli sandalye almak için mavi kapakların toplandığını öğrendiğini anlattı. 3 çocuk babası Özüdoğru, çocuklarından 6 yaşındaki Sinan'ın 4 aylıkken geçirdiği bir ev kazası sonucu engelli kaldığına da dikkati çekti.

Engelli bir bireyin babası olmasının kendisini bu kampanyaya yönelttiğine değinen Nadir Özüdoğru, esnaf arkadaşlarının da desteğiyle mavi kapak toplamaya başladığını kaydetti. Bugüne kadar topladığı kapak sayısının 300 bini bulduğuna dikkati çeken Özüdoğru, topladığı her 25 bin mavi kapağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim ettiğini ifade etti.

Özüdoğru, "Onlar, tekerlekli sandalyeleri alarak Demre ve çevresindeki özürlülere dağıtıyorlar. Kampanya devam ettiği sürece, kapak toplamaya devam edeceğim" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber