Vali Tuna, ev ev dolaşarak sorunları çözüyor

Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, aileleri evlerinde ziyaret ederek sıkıntılarını dinliyor. Vali Tuna, bugüne kadar 100 civarında aileyi ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2012 12:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Güngör Azim Tuna, Eşi Pervin Tuna ile ev ziyaretlerine devam etti. Tuna, son olarak dört evi ziyaret etti. İlk olarak 80 yaşındaki Bedriye Düşer'in evine giden Tuna çifti, bir süre sohbet etti. Yalnız yaşayan ve dul maaşıyla geçimini sağlayan Bedriye Düşer, kendisine maaş bağlanmasını sağladığı için Vali Güngör Azim Tuna'ya teşekkür etti.

Tuna, daha sonra, 85 yaşında yalnız yaşayan Muazzez Gençcan'ın evine gitti, yakıt ve erzak sorununun çözümü için talimat verdi. Barbaros Mahallesi'ne geçen Tuna, çocuklarıyla yaşayan Emine Akyol ve Nesrin Canbaz'la görüştü, yaşam koşullarının iyileştirilmesi için talimat verdi. Kötü bir evde yaşayan Nesrin Canbaz ve çocuklarına yeni ev bulunmasını isteyen vali, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Fırsat buldukça ev ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirten Tuna, ?Sizlerin sıkıntılarını, sorunlarını yerinde dinleyelim, sizlerle kucaklaşalım diye eşimle birlikte ev ziyaretleri yapıyoruz. Bir sıkıntınız olursa bize gelin sorunlarınızı dinleyelim çözüm bulalım.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber