Marmara Ereğlisi MYO'da mezuniyet coşkusu

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Marmara Ereğlisi Meslek Yüksekokulu 2011-2012 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenini coşkuyla kutladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 03:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

NKÜ Marmara Ereğlisi Meslek Yüksekokulu 2011- 2012 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni,

ilçe düğün salonunda gerçekleştirilen törenle coşkuyla kutlandı. Törene NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Burhan Arslan, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Marmara Ereğlisi Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Ömer Azabağaoğlu, Belediye Başkanı V. Necmi Yaşar, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı. Törende ilk olarak yüksek okulun tanıtım filmi izlendi. Yüksekokul birincisi Gülistan Gülmez'in tüm mezunlar adına yaptığı konuşmanın ardından,

Marmara Ereğlisi Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Ömer Azabağaoğlu mezunlara hitaben bir konuşma yaptı. NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Burhan Arslan da konuşmasında, fedakar ailelere, ve mezun olan öğrencilere teşekkür etti.

Mezuniyet konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere mezuniyet belgeleri ve hediyeler verildi. Mezun olan öğrenciler, toplu olarak meslek yemininin okuduktan sonra, keplerini havaya atarak mezun olmanın sevincini yaşadı. Mezuniyet töreninden sonra, davetlilere ikramlar yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber