Edremit'te Kurân kursu öğrencileri ödüllendirildi

Edremit İlçe Müftülüğü tarafından yaz sezonunda açılan Kurân kurslarında sûre ezberleyen öğrenciler, hocaları tarafından ödüllendirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 15:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Müftülüğün alt katındaki mescitte verilen kursta, öğrencilerin ezber kabiliyeti sözlü sınava tâbi tutuldu. Din Görevlisi Fahri Erer himayesinde kurslara devam eden 16 öğrenciye, Bakara Sûresi'nin sonundaki ayetlerin ezberlenmesi ödevi verildi. Başarı gösteren dört öğrenci ödüllendirildi.

Konu hakkında bir açıklama yapan Edremit İlçe Müftüsü Ramazan Tekin, ?Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yurt genelinde yaz sezonu ile birlikte camilerimizde ve kurslarımızda ilköğretim öğrencilerine Kurân öğretimi başlamıştır. Kurslarımızda ayrıca dinî bilgiler, ibadet ve Peygamber Efendimiz (SAV)'in hayatı öğretiliyor. Din görevlilerimiz tarafından da öğrencilerimizin ezber kabiliyetleri sınanıyor. Zaman zaman ödevler verilerek minik yarışmalar yapılıyor. Fahri Erer Hocamız da öğrencilere Amenerresulü'nün ezberlenmesi ödevi vermiş.Başarı gösteren öğrencilerimizi kutluyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber