Karaman TSO Başkanı Toktay açıklaması

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Mustafa Toktay, yapılan harcamalarda yönetim olarak odanın bir kuruşunu bile ziyan etmeyecek şekilde davrandıklarını bildirdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 19:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bazı yerel internet sitelerinde KTSO'nun yeni hizmet binasının tefrişatlarının neden Karamanlı esnaftan alınmayıp da Konya'dan alındığına dair çıkan haberler üzerine yazılı bir açıklama yapan Toktay, KTSO yönetimi olarak göreve geldikleri günden bu yana, şeffaf, ilkeli ve dürüst bir yönetim anlayışı ile hareket etmeye özen gösterdiklerini belirtti.

Aynı zamanda odanın kıt kaynaklarını kullanırken de gerekli hassasiyeti göstererek, odanın inşası ve tefrişatında, bir kuruşu bile ziyan etmeyecek şekilde davrandıklarını ifade eden Toktay, şunları kaydetti:

"Bu çalışmaları yürütürken yönetim olarak bir tek amacımız, bize emanet edilen ve yaklaşık 3 bin kişinin hakkını, hukukunu ve parasını koruyarak, KTSO'ya yakışır, modern bir çalışma ve hizmet ortamı sağlamak oldu. Karaman'ı temsil edecek olan odamızın tefrişatında aynı hassasiyeti göstererek, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının da temin yöntemi olduğu gibi Devlet Malzeme Ofisi'nden (DMO) ihtiyaçlarımızı karşıladık. Karaman'da DMO ile anlaşmalı hiçbir firma bulunmadığından, DMO ile anlaşmalı firmalardan en uygun fiyata ihtiyaçlarımızı temin etmeye özen gösterdik. Karamanlı esnafın bizlere emanet ettiği görevimizde, şimdiye kadar yürüttüğümüz gibi şeffaflık ve dürüstlük ilkesini bozmadan yönetimimize devam edeceğiz."

Muhabir : Mehmet Çetin

Yayıncı : Murat Aslan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber