Sık sık kesilen elektriğe pankartlı tepki

Aksaray'da sık sık kesilen elektrikten dolayı zarar gördüklerini dile getiren esnaflar, astıkları pankartla tepkilerini dile getirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 20:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aksaray Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren Arma Yapı Malzemeleri sahibi Vedat Karademirtok, elektrik kesintisine tepkisini iş yerinin önüne astığı pankartla gösterdi.

Sanayi Sitesi'ndeki diğer esnaflar da doğru dürüst elektrik verilmediğini öne sürdü.

Esnaflar yaptıkları açıklamada şunları ifade etti: ?Aksaray MEDAŞ özelleştiğinden bu yana Aksaray hep ikinci planda. Doğru dürüst elektrik verilmiyor. Sürekli kesintilerle karşı karşıyayız. Özellikle son 1,5 aydır hemen her gün elektrikler kesiliyor. Bilgisayar sistemlerimiz çöktü. Doğru dürüst çalışamaz hale geldik. Ne jeneratör kullanabiliyoruz, ne de başka bir şey. Organize sanayimiz yanı sıra oto sanayimiz de kan ağlıyor. Telefon açıyoruz ama ne ilgilenen ne de bir muhatap var. Önceden TEDAŞ'da iken en azından müdür ve bireysel ilişkilere ulaşıyorduk. Şimdi direkt İstanbul'a bağlanıyor. Orayı arıyoruz ve oranın bile kesintiden haberi yok. Onlar da bir şey bilmiyorlar. Geçenlerde bir kesinti oldu, 5 saat boyunca elektrik gelmedi. Biz ne yapacağız, kime ne müracaatı yapacağız veya bu yanan makinelerimiz ne olacak??

MEDAŞ yetkilileri ise hava şartları ve bakım çalışmaları sebebiyle kesinti yapmak durumunda kaldıklarını savundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber